Roma trøje

Wayne Rooney har sagt, at han ikke er bekymret for at miste sit sted i England holdet, og at den hårde konkurrence om pladser foran Euro 2016 spænder ham.
Manchester United forrige spillede en kamp den 13. februar mod Sunderland, da han havde en knæskade i træning med sin klub et par dage senere.
Rooney sagde tirsdag aften at han forventede at være tilbage i træning inden for den næste uge til 10 dage og at han glædede sig til EM i sommer.
Spurgt, om han var bekymret over, at han ikke Liverpool trøje ville gøre Roy Hodgsons start XI til Englands Napoli trøje åbningsspil i Euro 2016 mod Rusland, sagde den 30-årige, at det vigtigste ikke var hvem der spillede, men at England havde en god turnering.
England v Holland: International venlig – live!
The [konkurrence for steder] spænder mig, sagde han som gæst i ITV-studiet for England v Holland-spillet. Først og fremmest vil jeg have England til at lykkes og vinde trofæer og det er selvfølgelig godt, at jeg kan være en del af det. Dette er en mulighed for os at gøre rigtig godt om sommeren.
Beslutningen er ned til Roy Hodgson, men jeg vil være der og vil være involveret og hjælpe og forhåbentlig føre dette hold til at lykkes.
Rooney tilføjede, at det faktum, at spillere som Jamie Vardy og Harry Kane var kommet ud, betød, at England ville have en bedre chance for at komme langt i Frankrig i sommer.
I tidligere turneringer, hvis alle var fit, var holdet mere eller mindre indstillet, sagde han. Nu ved ingen, hvad der skal ske. Lederen kan spille tre eller fire forskellige hold eller kombinationer, hvis han vil, fordi vi har den kvalitet. For Bayern Munche trøje landet bliver det en spændende turnering.
Rooney roste også Vardy for hans forestillinger i denne sæson og sagde, at en af ​​disse tre sønner havde bedt om en England-skjorte med Leicester City-spillerens navn på bagsiden. Min dreng bad mig om at få et Englandsæt med Vardy på bagsiden, sagde han.
Jeg tror, ​​at den indflydelse, han har haft i denne sæson for Leicester og nu for England, er fantastisk til engelsk fodbold og forhåbentlig kan han fortsætte det og score flere mål.

NicholCop maglie calcio a poco prezzo RhondaLem
TamiCkqop maglie calcio bambino MaynardWo
DerekGzrb fotballdrakter barn WiltonPhi
AlfieEden Billige Fodboldtrøjer Børn ShereeaoB
CelindaBl fotballdrakter Scarlettk
Victorina Billige Fodboldtrøjer VernaBund